content

content


MA Marketing
Home
Online
Kenniscentrum
Ons Team
Contact
MA Marketing Groningen

Google Adwords
Google Adwords is onze specialiteit. Iedere dag werken we hard voor onze klanten om  optimaal resultaat te behalen voor onze klanten met het advertentie programma van Google. Haal meer uit Adwords.

Google Analytics
Google Analytics kan een ingewikkeld programma zijn. Echter kan het voor websites ook als zeer waardevol beschouwd worden. Inzicht verkrijgen in het gedrag van uw potentiële klanten is wat wij doen.

Bing advertisement
Bing is net als Google een zoekmachine. Wij zetten een optimale advertentie campagne op gericht op gebruikers van Bing. Een groot voordeel hierbij is dat de CPC lager ligt dan bij Adwords.

Marktplaats
Marktplaats is een makkelijke en effectieve bron om meer bezoekers en omzet te genereren. Met behulp van een product feed nemen wij u al deze zorgen direct uit handen. Hierdoor worden al uw producten op Marktplaats aangeboden.

SEO
SEO is constant in beweging. Google past haar algoritmes constant aan waardoor het belangrijk is voor websites om dit goed bij te houden. Op deze manier kunnen meer organische bezoekers worden behaald.

Social Media
Facebook, Twitter en Google+ zijn allemaal Social Media platforms waar uw potentiële klanten gebruik van maken. Wij helpen u met het opzetten van een succesvolle campagne voor uw bedrijf.
Gegevens
MA Marketing

 

 

payroll emmen

SEO afkorting

SEO-cursus: volg gratis de cursus

Link toevoegen